Printer Friendly Version ПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ НА ПОСЛОВНОМ ФОРУМУ @ 13 March 2018 07:22 PM

Економске могућности и пословање у Републици Србији су представљени на пословном форуму “Doing Business in Eastern Europe”. Форум је организовао College of Business на кампусу Governors State University у предргађу Чикага

На форуму су представљене три земље – Пољска, Бугарска и Србија. Учествовали су предстaвници Универзитета организатора, Northeastern универзитета из Бостона, представници Министарства трговине САД, Агенције за мала предузећа САД, Удружења за међународну трговину за област метрополе Чикага и други.   

Конзул жеран Дејан Радуловић је одржао презентацију о предностима пословања и инвестирања у Србији. Упознао је присутне са актуелном економском ситуацијом у Србији, предузетим макроекономским мерама, створеном пословном окружењу који Србију сврстава у једну од атрактивнијих локација за инвестирање. Указао је на све предности пословања у Србији а посебно на подстицаје финансијске подршке инвеститорима. Након презентације, приказан је петоминутни филм Развојне агенције Србије “Зашто инвестирати у Србију”.

Након презентација све три земље, присутни пословни људи из приватног и банкарског сектора су имали прилику да постављају питања.

Галерију фотографија погледајте овде.