Printer Friendly Version PREZENTACIJA SRBIJE NA SAJMU NEKRETNINA U ČIKAGU @ 7 November 2017 09:50 PM

Ambasador Republike Srbije u SAD Đerđ Matković predstavio je mogućnosti i prednosti poslovanja i investiranja u Srbiju na štandu Global Real Estate Theater na sajmu nekretnina u Čikagu (NAR Conference & Expo Realtors). Prezentaciji su prisustvovali predstavnici NAR, učesnici konferencije i sajma, predstavnici partnerskih organizacija NAR iz više zemalja, kao i predstavnici Klastera nekretnine Srbije. Prezenataciju je najavila i veoma afirmativno govorila o Srbiji Alicia Matheson, predstavnik iz američke asocijacije NAR. 

“Predstavljanje Srbije na ovakvim manifestacijama je veoma značajno i korisno. Naše učešće i uspostavljeni kontakti doprinose saradnji, privlačenju potencijalnih partnera za investiranje u Srbiju, edukaciji, kao i upoznavanju sa stranim iskustvima i propisima u oblasti nekretnina, inače značajne privredne grane svake zemlje”, izjavio je Nenad Đorđević, predsednik Upravnog odbora Klastera nekretnine Srbije.  

Reč je o najvećoj godišnjoj konferenciji i sajmu nekretnina u SAD koja okuplja poslovne ljude u oblasti nekretnina, razvoja i investiranja. Na konferenciji i sajmu je učestvovalo više od 20 hiljada poslovnih ljudi, kao i predstavnici partnerskih organizacija iz preko 60 zemalja.

Klaster nekretnine Srbije je partnerska organizacija američkoj asocijaciji. Predstavnici Klastera Srbije su imali više sastanaka sa predstavnicima američke asocijacije NAR i partnerskih organizacija iz čitavog sveta.

Galeriju fotografija možete pogledati ovde.