Printer Friendly Version ПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ НА САЈМУ НЕКРЕТНИНА У ЧИКАГУ @ 7 November 2017 09:43 PM

Амбасадор Републике Србије у САД Ђерђ Матковић представио је могућности и предности пословања и инвестирања у Србију на штанду Global Real Estate Theater на сајму некретнина у Чикагу (NAR Conference & Expo Realtors). Презентацији су присуствовали представници NAR, учесници конференције и сајма, представници партнерских организација NAR из више земаља, као и представници Кластeра некретнине Србије. Презенатацију је најавила и веома афирмативно говорила о Србији Alicia Matheson, представник из америчке асоцијације NAR. 

“Представљање Србије на оваквим манифестацијама је веома значајно и корисно. Наше учешће и успoстављени контакти доприносе сарадњи, привлачењу потенцијалних партнера за инвестирање у Србију, едукацији, као и упознавању са страним искуствима и прописима у области некретнина, иначе значајне привредне гране сваке земље”, изјавио је Ненад Ђорђевић, председник Управног одбора Кластера некретнине Србије. 

Реч је о највећој годишњој конференцији и сајму некретнина у САД која окупља пословне људе у области некретнина, развоја и инвестирања. На конференцији и сајму је учествовало више од 20 хиљада пословних људи, као и представници партнерских организација из преко 60 земаља.

Кластер некретнине Србије је партнерска организација америчкој асоцијацији. Представници Кластера Србије су имали више састанака са представницима америчке асоцијације NAR и партнерских организација из читавог света.

Галерију фотографија можете погледати овде.