Printer Friendly Version BEOGRADSKI MARATON GOST MARATONA U ČIKAGU @ 10 October 2017 08:35 PM

Beogradski maraton je i ove godine bio gost Maratona u Čikagu (Bank of America Chicago Marathon). Štand Beogradskog maratona je bio otvoren na sajamskom prostoru McCormick u Čikagu. Na štandu su bili predstavnici Beogradskog maratona i Turističke organizacije Beograda.

Organizacija zbratimljenih gradova Čikaga (Chicago Sister Cities International) su organizovali predstavljanje maratona iz devet zbratimljenih gradova Čikaga (Atina, Beograd, Birmingem, Hamburg, Meksiko Siti, Osaka, Pariz, Šangaj i Toronto).  

U ceremoniji je u ime Beogradskog maratona učestvovao direktor Dejan Nikolić. Takođe, ceremoniji su prisustvovali predstavnici generalnih konzulata maratona iz zbratimljenih gradova. Ispred Beograda su prisustvovali Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, Desko Nikitović, kopredsedavajući Komiteta za saradnju sa Beogradom u Organizaciji zbratimljenih gradova Čikaga i konzul žeran Dejan Radulović.

Direktor Dejan Nikolić je izrazio zadovoljstvo saradnjom sa Čikaškim maratonom i istakao značaj iste za Beogradski maraton.

Galerija fotografija se može pogledati ovde