Printer Friendly Version БЕОГРАДСКИ МАРАТОН ГОСТ МАРАТОНА У ЧИКАГУ @ 10 October 2017 08:31 PM

Београдски маратон је и ове године био гост Маратона у Чикагу (Bank of America Chicago Marathon). Штанд Београдског маратона је био отворен на сајамском простору McCormick у Чикагу. На штанду су били представници Београдског маратона и Туристичке организације Београда.

Организација збратимљених градова Чикага (Chicago Sister Cities International) су организовали представљање маратона из девет збратимљених градова Чикага (Атина, Београд, Бирмингем, Хамбург, Мексико Сити, Осака, Париз, Шангај и Торонто).

У церемонији је у име Београдског маратона учествовао директор Дејан Николић. Такође, церемонији су присуствовали представници генералних конзулата маратона из збратимљених градова. Испред Београда су присуствовали Андреја Младеновић, заменик градоначелника Београда, Деско Никитовић, копредседавајући Комитета за сарадњу са Београдом у Организацији збратимљених градова Чикага и конзул жеран Дејан Радуловић.

Директор Дејан Николић је изразио задовољство сарадњом са Чикашким маратоном и истакaо значај исте за Београдски маратон.

Галерија фотографија се може погледати овде