Printer Friendly Version ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ LIFELINE-CHICAGO @ 4 November 2015 07:33 PM

Хуманитрана организација Lifeline-Чикаго, под покровитељством принцезе Катарине Карађорђевић, организовала је донаторско вече у Културном центру Чикага за помоћ кардио-педијатријском одељењу Универзитетске дечије клинике Тиршова у Београду. Том приликом организована је и презентација активности  Lifeline и потреба наведене клинике.

Скупу су присуствовали престолонаследник Александар и принцеза Катарина Карађорђевић. Председник  Lifeline-Chicago Kathy Fanslow је поздравила присутне госте и захвалила се свима који су се одазвали позиву за акцију прикупљања донација за дечију клинику у Београду. Принцеза  Катарина је у емотивном говору упознала присутне са досадашњим акцијама превасходно упућеним сиротиштима и болницама у Србији, као и потребама за хуманитарном помоћи. У име Генералног конзулата, обратио се конзул жеран Дејан Радуловић који се захвалио на хуманитраним акцијама Lifeline-Чикаго.

Неколико дана пре донаторске вечери, Lifeline из Чикага је упутио  контејнер са божићним поклонима намењеним деци у Србији.