Printer Friendly Version KONZULARNI DANI U LOS ANDJELESU @ 2 December 2014 09:59 PM

Generalni konzulat Republike Srbije u Čikagu obaveštava da će se 13. i 14. decembra 2014. održati konzularni dani u Los Andjelesu.

Predstavnik Generalnog konzulata će 13. decembra, nakon koncerta koji organizuje srpska crkva u Orange County, biti u prilici da se sretne sa srpskim državljanima i svim zainteresovanim licima. Koncert će se održati u St. Wilfrid of York Episcopal Church (18361 Chapel Ln. Huntington Beach, CA 92646).

Takodje, predstavnik Generalnog konzulata će 14. decembra prisustvovati liturgiji u crkvi Svetog Save u Los Andjelesu i nakon službe biti u prilici da se sretne sa pripradnicima srpske zajednice u Los Andjelesu .

Generalni konzulat Republike Srbije u Čikagu poziva pripadnike srpske zajednice u Los Andjelesu i okolini da 13. i 14. decembra 2014. godine dodju u navedenu episkopsku crkvu ili u crkvu Setog Save i iskoriste priliku da u direktnom kontaktu sa predstavnikom Konzulata saznaju više informacija o putnim ispravama, sticanju državljanstva Srbije, overi dokumenata, carinskoj regulativi kao i drugim pitanjima. Predstavnik Generalnog konzulata će sa zadovoljstvom odgovarati na sva pitanja koja su u nadležnosti diplomatsko-konzularnog predstavništva Republike Srbije u Čikagu.