Printer Friendly Version КОНЗУЛАРНИ ДАНИ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ @ 2 December 2014 09:57 PM

Генерални конзулат Републике Србије у Чикагу обавештава да ће се 13. и 14. децембра 2014. одржати конзуларни дани у Лос Анђелесу.

Представник Генералног конзулата ће 13. децембра, након концерта који организује српска црква у Orange County, бити у прилици да се сретне са српским држављанима и свим заинтересованим лицима. Концерт ће се одржати у St. Wilfrid of York Episcopal Church (18361 Chapel Ln. Huntington Beach, CA 92646).

Такође, представник Генералног конзулата ће 14. децембра присуствовати литургији у цркви Светог Саве у Лос Анђелесу и након службе бити у прилици да се сретне са припрадницима српске заједнице у Лос Анђелесу .

Генерални конзулат Републике Србије у Чикагу позива припаднике српске заједнице у Лос Анђелесу и околини да 13. и 14. децембра 2014. године дођу у наведену епископску цркву или у цркву Сетог Саве и искористе прилику да у директном контакту са представником Конзулата сазнају више информација о путним исправама, стицању држављанства Србије, овери докумената, царинској регулативи као и другим питањима. Представник Генералног конзулата ће са задовољством одговарати на сва питања која су у надлежности дипломатско-конзуларног представништва Републике Србије у Чикагу.