Printer Friendly Version KONCERT ZA KOLARAC @ 9 April 2014 04:19 PM

Donatorski koncert za Kolarčevu zadužbinu održaće se 2. maja 2014. godine u Evanstonu, Ilinois sa početkom u 19,30 časova na adresi Saint Paul's Lutheran Church, 1004 Greenwood St. Evanston, IL 60201. Ulaz na koncert je slobodan - donacije se primaju sa zahvalnošću. Prikupljene donacije će se koristiti za kupovinu novog koncertnog klavira za Kolarčevu zadužbinu u Beogradu.

Na koncertu će nastupati renomirani muzički umetnici: Stefan Milenković - violina, Jasna Popović - klavir, Olga Bojović - vokal, dr. Kurt Wersterberg - klavir, Renee Jakovčić - klavir, George Radosavljević - klavir, Kristijan Civljak - klavir i Nataša Bogojević - kompozitor. Program će se sastojati od klasične muzike sa džez aranžmanima srpske muzike.

Donatorski koncerti za Kolarac se održavaju u više gradova u SAD i Evropi (Boston, Vašington, Njujork, Majami, London, Pariz, Beograd).

Generalni konzulat Republike Srbije u Čikagu, New York Artists Management i Srpsko-američki muzej sveti Sava pozivaju sve ljubitelje klasične muzike da prisustvuju koncertu i svojim donacijama doprinesu uspehu akcije ''Koncerti za Kolarac''.